22 maart 2014

Doosje met kaartjes


Hee hallo en goedemorgen! Verleden week Zaterdag zat ik in Dronten, samen met een aantal mede knutselaars waren we uitgenodigd bij Judith voor een workshop van Marit. Afspraak stond al maaaanden (zelfs nog voordat ik zelf demo ben geworden lol) want voordat we een datum hadden waarop iedereen beschikbaar was... dat duurde even hahaha ;) We werden gastvrij ontvangen door Wendy die ons op weg hielp met het begin van de workshop. Judith verzorgde ons ondertussen heerlijk met thee, koffie en Stella had een overheerlijke appeltaart gebakken.


We hebben drie kaartjes gemaakt die uiteindelijk in een zelfgemaakt doosje pasten. Kaartje 1 met de prachtige Hardwood stempel in combinatie met de gratis te verkrijgen bij € 60 Sale-A-Bration stempelset Petal Parade.


Kaartje twee vind ik supermooi qua kleuren combinatie!


En kaartje drie is oa. gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch. Alledrie de kaarten zijn op 9 x 9 cm formaat.

Dank je wel Judith voor je gastvrijheid en goede verzorging, heerlijke lunch en het openstellen van je huis. Want je moest er even het eea voor verbouwen ;)

Fijne Zaterdag allemaal!
Inge

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige kaarten weer Inge, helemaal naar mijn hart. En wat kan je toch veel met die Gorgious Grunge pons, dank je wel voor je inspiratie die je aan ons doorgeeft.En zo'n doos voor mijn kleine kaartjes komt er ook hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk doosje en kaartjes heb je weer gemaakt!
  Die kleurtjes zijn helemaal leuk ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave set kaartjes, leuke doos.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om jouw creaties hier nog eens te zien Inge, het was een gezellige dag!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.