16 maart 2014

Gefeliciteerd!


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een klein projectje gemaakt voor de verjaardag van een vriendinnetjuh (haaaaai ;o)), altijd leuk om te maken én te geven vooral als er nog een verrassing in zit in de vorm van een, jawel SU Cadeaubon ;)

Om een grote chocoladereep heb ik eerst een wikkel gemaakt van Crumb Cake Cardstock. Daarop Bermuda Bay Cardstock en daarop een laagje Whisper White geembosd met de Chevron Textured Impressions Embossing Folder. Daarop heb ik verschillende bloemtjes uitgestanst met de Flower Shop Bundle dus stempels plus pons een perfecte combinatie! De kleine bloemetjes zijn gestempeld en gestanst met de allom geliefde Petite Petals Bundle. Nederlandse tekst kon niet uitblijven en is gestempeld met de Nederlandse Sentimenten.


Hier zie je de reep uit de wikkel geschoven, ik heb het SU logo uitgeprint bijgesneden en gecombineerd met uitgestanste letters (niet SU sssst ) een heel toepasselijk cadeau voor iemand die dol is op nieuwe stempellige hebbedingetjes en... zijn we dat niet allemaal ;o)

Wil je ook zo'n leuke kadoreep maken met een groepje vriendinnen, buurvrouwen, zussen etc.? In overleg kunnen we een ochtend plannen waar we aan de gang gaan met stempels, ponsen én chocola. Deze workshop zal ongeveer duren van 10.00-12.30 en kost € 10 pp Interesse? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

Overzicht gebruikte materialen:
Stamps: Flower Shop, Petite Petals, Nederlandse Sentimenten
Ink: Bermuda Bay, Pool Party
Cardstock: Bermuda Bay, Pool Party, Whisper White, Crumb Cake
Tools: Flower Shop Punch, Itty Bitty Banners, Petite Petals Punch, Elegant Butterfly Punch, Bitty Butterlfy Punch, Little Leaves Sizzlits
Embellie's: Basic Rhinestones Jewel Accents, Linen Thread
Extra: Chocoladereep en lint

Een hele fijne zonnige Zondag!
Inge

8 opmerkingen:

 1. Wow Inge wat super gaaf!
  Ik weet zeker dat je dinnetje er heeeeeeeeeel blij mee is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Inge prachtige combi heb je gebruikt!! Zeker weten dat je dinnetje daar héél blij van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf cadeautje om te geven,hihi geeft weer inspiratie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vreselijk leuk cadeau heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.