6 maart 2014

Just For You


Gisteren een ontzettend gezellige workshop gegeven voor een groep enthousiaste meiden met de Envelope Punch Board. We hebben twee kaarten met een twist gemaakt en een schattig doosje (geïnspireerd door Ingen) Het was af en toe even heeeel goed nadenken wanneer te ponsen en wanneer te rillen maar uiteindelijk is het bij iedereen goed gekomen, gelukkig hahaha ;o)
Ik vind het altijd heel erg leuk om een kleine attentie voor mijn cursisten te maken, zo ook deze keer.


Werkwijze:
Snijd een stuk Natural White Cardstock van 3,3 cm bij 25 cm. 
Pons met de Scalloped Tag Topper Punch aan beide korte zijden. Meet het midden op van het strookje en vanuit het midden meet je 0,5 cm aan de ene en 0,5 cm aan de andere kant van het midden zodat je als je het strookje vouwt een bodem hebt. 
Stempel nu met Pool Party het kleine bloemetje uit de Lacy and Lovely stempelset op de strook. Pons met de 1 3/4 cirkelpons een rondje uit Wisteria Wonder Card Stock. Stempel met Sahara Sand een stempeltje van de Label Love stempelset op Whisper White Card Stock en pons met de bijpassende pons, de Artisan Label Punch, het labeltje uit. Plak dit met Stampin' Dimensionals en eventueel een draadje op de uitgestanste cirkel.
Plak met een stukje tape het Merci staafje aan de binnenkant van de bestempelde strook. Vouw deze dicht en knoop een touwtje met strik. Plak het labeltje erop...klaar!

Overzicht gebruikte materialen:

Ik wens jullie allemaal een héle fijne dag,
Inge

6 opmerkingen:

  1. Super leuk én mooi, allebei. Je gemaakte attentie heeft een verrassende kleurencombinatie, zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super ochtend, prachtige projectjes gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn leuk!!!!!!! Oh dat papier en het doosje; moet er gewoon van zuchten ha!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.