30 maart 2014

Stampin' Club Cards Only


Hee hallo en goedemorgen! Allemaal de klok een uur vooruit gezet? Uurtje korter geslapen? Het heeft altijd even nodig voordat dit weer went he, de dag vliegt om ;o)

Vandaag neem ik jullie mee naar een aanvulling op de Stampin'Club (details over de Stampin'Club kun je HIER vinden) Vanaf Mei start ik met de Stampin'Club Cards Only. Met de Stampin'Club Cards Only heb je elke maand een goed gevuld pakket met Stampin’Up Card Stock, Designer Series Paper, leuke embellishments én met een  handleiding en foto’s om ten minste 5 kaarten te maken. Ook het maken van andere projecten komt ruimschoots aan bod. (Zoals bijvoorbeeld bovenstaand doosje, geïnspireerd door een projectje van Pinterest maar dan zonder het gebruik van de EPB;o)) Het Cards Only moet je dan ook ruim nemen, het wil in dit geval zoveel zeggen als dat er geen stempels bij dit pakket zijn inbegrepen.Doosje is gemaakt met materiaal uit de Stampin 'Club van April, en de werkwijze zit bij de Stampin' Club handleiding van April. De Stampin' Club Cards Only loopt gelijk op met de Stampin'Club qua Designer Paper Series, bijpassend Card Stock en embellishments. Doosje in andere kleurstelling, fleurig en Lente!
Meer info over de Stampin'Club Cards only kun je HIER vinden. Heb je vragen of wil je je opgeven? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

Een hele fijne dag allemaal!
Inge

5 opmerkingen:

 1. Ziet er weer tiptop uit. Als dat papier is...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Inge, wat een prachtige doosjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewelfig zijn ze!! Ik verjeug me al op volgende maand!!
  Gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit Inge en wat een ontzettend leuke ideeën heb je allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.