29 maart 2014

Workshop!


Heee hallo en goedemorgen! Vandaag staat er een workshop op het programma op locatie, gezellig met een groepje meiden aan de knutsel. Ik hou er van, en dat is een understatement ;o)


We beginnen met een opwarmertje, de watervalkaart. Ontzettend leuk om te maken én te krijgen! Ik heb hier gebruik gemaakt van het Sweet Sorbet Designer Paper  (Sale-A-Bration kado gratis bij een besteding van € 60 of meer, tot en met 31 Maart)


En daarna gaan we verder met het maken van een Slider Card, zó cool! Op de achtergrond de supermooie Hardwood stempel, in combinatie met de Scalloped Tag Topper Punch plus Petite Petals Stamp and Punch Bundle.


Ook belangstelling in zo'n leuke workshop? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com


Foto's zijn even van Sandra haar blog "gepikt", zij heeft een heel gezellig verslag gemaakt van de workshop . Je kunt het HIER lezen

Clubje héle gezellig meiden, en natuurlijk een geweldige gastvrouw die niet eens op de foto staat jeeeetjuh! Volgende keer toch zelf even een fototoestelletje meenemen ;o) Dank je wel San voor het open stellen van je huis en een onwijs goede verzorging van de inwendige mens!

Allemaal een heel fijne en zonnig weekend gewenst,
Inge

4 opmerkingen:

 1. Was weer een superleuke workshop met twee hele gave kaarten! Dank je wel Ing! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga ze zeker nog eens maken, even rustig voor zitten, anders plak ik alles weer op zn kop;-)
  Onwijs toffe modelletjes. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb ik genoten van al het leuks! Je super-goed-voorbereide workshop met toffe ideeen en tips, de gezelligheid...een heerlijke dag! Ik verheug me nu al weerop de volgende date!! Fijn weekend verder, dank je wel, liefs, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben we een gave kaartjes gemaakt en een gezellige dag gehad! Alle tips van vandaag zijn goud waard ;) Geweldige, goed verzorgde workshop! Helemaal leuk dat we meteen een nieuwe datum hebben geprikt.
  Fijne zondag xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.