Pages

23 mei 2014

25 Mei, Workshop Envelope Punch Board


Hee hallo en goedemorgen, vandaag laat ik jullie de kaarten zien die gemaakt gaan worden aanstaande Zondag 25 Mei tijdens de Envelope Punch Board Workshop. In de ochtend starten we met twee doosjes en een flapdoosje. In de middag gaan we verder we met  deze leuke envelop gift card envelope. Envelop is (natuurlijk) gemaakt met de EPB en daarna één flapje er vanaf gesneden. Mooie wrap eromheen, en een kaart in de envelop gestoken met een persoonlijke boodschap of een gift card er op geplakt.


De tweede kaart is een onwijs leuk model en zag ik als eerste bij Dawn, super om te maken en ook hier kun je een gift card insteken als je de kaart openklapt.


De File Folder kaart is een mooie strakke "gouwe ouwe" voor oa. vaderdag. In de filefolder kaart zit een insteekje voor een leuke tekst of kadobon.


En als laatste maken we een doos mét strik allebei gemaakt met de envelope punch board. Hierin passen de kaarten die gemaakt worden.

Ik heb er zin in, allemaal alvast een heel fijn weekend!
Inge

7 opmerkingen:

 1. Me tooooooo! Supergave creaties Ing!!
  Tot zondag!! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, gaaf! Nog maar twee nachtjes slapen ;)
  Tot dan xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zoals gewoonlijk weer fantastische uit Inge! Veel plezier zondag met je workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gaaf uit! Heel veel plezier ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, dat wordt weer leuk zeg! Ik verheug me erop, op de workshop en om jullie allemaal te zien!
  Tot zondag, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onwijs leuk is dit zeg! Ik heb zojuist de bovenste kaart gecased en er een kerst variatie op gemaakt. Daarna was ik zo in the mood, dat ik nog 4 kaarten heb gemaakt voor verjaardagen en voor een zieke. Multifunctioneel dit modelletje. Ik ga me nu eens verdiepen in model nr 2. Thanks Inge voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.