29 mei 2014

Nu Demo worden bij Stampin'Up voor € 65!


Afgelopen woensdag is bij Stampin'Up een geweldig aanbod van start gegaan om in te stappen. Als je al langer met de gedachte speelt om demonstratrice te worden bij Stampin' Up waarom dan niet nu, héél voordelig voor slechts € 65! Vanaf aankomende vrijdag begint voor ons demonstratrices de voorverkoop uit de nieuwe jaar catalogus. Je kunt nu meteen gebruik maken van alle voordelen als je instapt. 

Deze actie loopt van Woensdag 28 Mei tot en met 30 JuniJe zoekt voor € 70 produkten uit en betaald € 65. Voor dit bedrag krijg je als je vanaf 30 Mei instapt ook nog de nieuwe catalogus en het complete zakelijke pakket met bestelformulieren etc twv € 60. (Natuurlijk kun je ook kiezen voor de welbekende starterskit van € 129 waarbij je voor € 175 aan produkten uit kunt kiezen)

Wat zijn de voorwaarden:
Dat is er eigenlijk maar één, om actieve demo te blijven moet je elk kwartaal een omzet halen van € 300. De uitzondering hierop is als je net instapt. Stel je stapt 19 Januari in, dan hoef je pas je kwartaal omzet gehaald te hebben eind Juni. Dat geeft je dus ruim de tijd om op te starten.

Mocht het onverhoopt niet lukken om je kwartaalomzet niet te halen dan heb je nog een maand extra om dit wel te doen. Lukt het dan nog niet dan kun je gewoon uitstappen en mag je alle producten houden die je hebt aangeschaft, geen probleem!

Wat heb ik jou te bieden:
Begeleiding en hulp ten alle tijden maar alleen als je daar zelf behoefte aan hebt, no pressure! Ik beoefen mijn hobby al heel wat jaren, heb heel veel ervaring opgedaan bij diverse bekende stempelmerken, meegewerkt aan hobbyboekjes, hobbybladen en regelmatig workshops gegeven zowel online als "live". En nu natuurlijk met Stampin'Up!

Is je belangstelling gewekt en wil je meer info of heb je vragen? Mail dan naar:
inge.groot@hotmail.com

Klik hier als je meteen wilt instappen: Join The Fun

Hartelijke groetjes,
Inge.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.