Pages

23 juni 2014

Stampin'Club Juni #3 plus patroon


Hee hallo en goedemiddag,  vandaag een projectje welke ik heb gemaakt als voorbeeld voor de Stampin'Club/ Stampin'Club Cards Only van Juni. Het is een klein mini boekje/kaart waarbij je in de binnenkant een tag/kadobon kunt verstoppen. Ik heb gebruik gemaakt van het I Am Me DSP in combinatie met Naturals White, Pool Party, Calypso Coral en Basic Grey. De bloem is gemaakt met een bloemenpons. Drie keer het bloemetje uitponsen, verkreukelen, op elkaar leggen en met de prikpen een gaatje in het midden prikken. Brad erdoorheen en klaar!


Zie, grappig he! Het patroontje is vertaald van een reclame foldertje, vond dit mapje erg leuk en heb de maten aangepast aan mijn creatie.  Het vlakje waar "Hello" op staat is een pocket.


Alsjeblieft, voor jullie gewoon voor de leuk, enjoy! Graag alleen voor eigen gebruik :) (Leden van de Stampin'Club en Stampin'Club Cards Only hebben dit patroontje al in hun bezit)

Wil je je nog opgeven voor de Stampin'Club of Stampin'Club Cards Only van Juli? Dat kan nog tot en met as. Donderdag 26 Juni. Voorwaarden kun je vinden bovenaan mijn blog onder betreffende kopjes.

Fijne dag,
Inge

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.