26 juni 2014

SU-per Challenge Kleurenuitdaging


Hee hallo en goede avond, vandaag is het op het SU-per Challenge blog weer tijd voor een nieuwe uitdaging, deze week is het...een kleurenuitdaging! En oh dit was echt een uitdaging voor mij, ten eerste had ik deze kleuren niet op voorraad *argh* dus vervangen door soortgelijke kleurtjes. Ten tweede geel, rood en roze zijn hoe zakhetzeggen niet mijn favoriete kleurtjes maar daarom was het ook juist een challenge, ik hou ervan!


Basis van de kaart is Whisper White, WW kan nog wel eens wat slapjes zijn voor de basis van een kaart maar dat los je heel makkelijk op door verschillende laagjes cardstock te gebruiken zowel aan de binnen-als buitenkant. Ik heb de Decorative Dots embossingfolder gebruikt om het Rose Red cardstock een motiefje te geven. Verder heb ik de File Tab Edgelits gebruikt op het Blushing Bride en Soft Suede cardstock. De banner is uit Moonlight DSP gestanst met de Banner Framelits. De tekst is gestempeld met Soft Suede en komt van de Something To Say stempelset. De takjes zijn uitgestanst met de Bird Builder pons en de vlindertjes met de Elegant Butterfly Punch en Bitty Butterlfy Punch. Uiteraard mocht wat bling en garen niet ontbreken.

Klik je gezellig mee naar het SU-per Challenge Blog voor nog meer inspiratie en doe mee!

Verder heb ik vandaag mijn allereerste Stampin'Up Open Huis gehouden met in de hoofdrol de nieuwe catalogus en de nieuwe In Colors, het was reuze gezellig en geslaagd voor herhaling vatbaar dus!


Toen het nog netjes was, lol, twee uur later zag het er héééél anders uit. Heerlijk als iedereen lekker aan de stempel en klets is, ik geniet ervan. Helaas geen actiefoto's, moet mijn camera echt eens wat meer voor de grijp leggen.


Voor iedereen was er uiteraard een nieuwe Stampin'Up catalogus, een goodiebag gevuld met oa. materialen om twee make and takes te maken, en dit flesje. Flesjes water zien er aangekleed ineens stukken leuker uit :P

Op naar het volgende evenementje!

Fijne avond allemaal,
Inge

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je ook zo van allés geniet,is zo leuk om te horen. Voor ons is alles een taartje met slagroom er op. Thanks nogmaals.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn dan niet jouw kleuren...ik vind het echt een geweldig kaartje!! Vrolijk, ik hou ervan. En je flesje water is ook al zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat het niet helemaal je kleuren zijn, heb je er toch een geweldig leuk kaartje van gemaakt.
  Je workshop tafel ziet er goed uit. Dat nodigt uit om er aan plaats te nemen. Fijn dat alles goes is verlopen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het super naar mn zin gehad. Leuke make and take's. En je bent een geweldige gastvrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart Inge en wat ziet het er gezellig uit ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Frisse kleuren en een mooie kaart!
  De versierde tafel ziet er heel gastvrij uit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.