Pages

12 juli 2014

Introducing Project Life by Stampin' Up!

Coming Soon, Project Life @ Stampin'Cards and Memories!
Onderstaand filmpje geeft jullie een kleine impressie over wat Project Life globaal inhoudt. Vind je het leuk om herinneringen vast te leggen maar heb je geen tijd voor het maken van grote lay outs op de klassieke manier? Of denk hmmm maar ik ben totaal niet creatief.  Dan is Project Life uitermate geschikt voor jou! Op een hele leuk en snelle manier vul je zo fotoalbums met toch net die persoonlijke touch! 

Start alvast nu in de vakantie met foto's te maken, ook van hele dagelijkse dingetjes zoals een lekker ontbijtje, winkelen, je geliefde huisdier, mooie tuin....kortom dingen die je nu allemaal bezig houden en die erg waardevol zijn om vast te leggen voor later. Of maak een album van een speciale dag (trouwdag,jubileum etc) om weg te geven, alles is mogelijk!


Na de zomervakantie start ik met het geven van workshops met Project Life. De workshop is inclusief het 6"x 8" Project Life Album en een Variety Pack 6" x 8" Project Life Photo Pocket Pages (12 stuks)Inclusief het gebruik van- cardstock, -stempels en andere materialen, koffie, thee, lunch en een versnapering kost deze workshop € 25. Je maakt een aantal pagina's en ik laat je zien wat nog meer mogelijk is met Project Life. 
De Project Life workshop duurt van 10.30 tot ongeveer 16.00
Interesse? Of wil je meer informatie? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.