22 augustus 2014

Actie: Short and Sweet

Actie: “Short & Sweet”

De komende week biedt Stampin’ Up! je de mogelijkheid om je voordelig aan te melden door middel van een leuke actie. De actie heet “Short & Sweet”. Short (kort) omdat dit een kort lopende actie is en Sweet (lief) omdat je de kans krijgt extra producten uit te kiezen bij de samenstelling van je Starterskit.Ik maak deze actie echter nog zoeter! Want als je je in de periode 22 – 29 augustus bij mij aanmeldt dan krijg je naast het standaard zakelijke Stampin’ Up! pakket van mij een exclusief SU-rvice (service) pakket.
Als eerste krijg je een voucher voor een ‘koffie met appeltaart sessie’ die inwisselbaar is op het moment dat het jou uitkomt. Tijdens deze afspraak maken we kennis met elkaar, kun je al je vragen stellen en nemen we de details van je aanmelding door. (Uiteraard kun je ook kiezen voor een kopje thee of een lekkere Latte Macchiato ;-))

Na je registratie ontvang je een overzichtelijke bundeling van alle belangrijke basisdocumentatie én een compleet pakket met materialen en handleiding om direct te kunnen starten met je eerste workshop of party.

Je Starters Kit stel je samen uit producten die je kunt kiezen uit zowel de jaarlijkse als de nieuwe herfst/winter catalogus ter waarde van €195 (normaal gesproken is dit een bedrag van €175). Je betaald voor de Starters Kit slechts €129!
Meer informatie over hoe je je via mij kunt aanmelden lees je HIER. Als je de voucher wilt inwisselen bel me dan even op 06-51470526 of stuur een mail naar inge.groot@hotmail.com. Je bent van harte welkom!

Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.