Pages

21 augustus 2014

Stampin' UP! Artisan Blog Hop


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Blog Hop, een blog hop met enorm veel inspiratie en voorbeelden. Mijn focus ligt vandaag op de Sea Street stempelset in combinatie met het Maritime Designer Series Paper.


Lekkere frisse kleurtjes, en het feit dat de stempelset en DSP zo een mooie aanvulling op elkaar zijn maakt het enorm inspirerend om ermee aan de gang te gaan. Voor mijn eerste kaart heb ik een basis gemaakt van Crumb Cake cardstock en deze bestempeld met de mini visjes en Whisper White Craft Stampin'Pad. Daarna heb ik een matje gemaakt van Night Of Navy cardstock en daarop een stukje DSP geplakt. De tagjes zijn gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch. Het inktvisje is met Night of Navy op Whisper White cardstock gestempeld en daarna uitgesneden en met stampin'dimensionals opgeplakt. Uiteraard kunnen wiebeloogjes op octo niet ontbreken. De tekst is van de And Many More stempelset gestempeld met Bermuda Bay en uitgestanst met de Bitty Banners.


Voor mijn tweede kaart heb ik weer een basis van Crumb Cake cardstock gesneden, en nu de zee sterretjes met de Whisper White Craft Stampin'Pad gestempeld.  Daarna heb ik een matje gemaakt van Night Of Navy cardstock en daarop een stukje DSP geplakt. De cirkels zijn uitgeponst met diverse maten Circle Punches en DSP. Octo is op Whisper White cardstock gestempeld en uitgeknipt, het kleine krabje heb ik met Cherry Cobbler op Whsiper White gestempeld en uitgeponst met een Circle Punch.De tekst is gestempeld met Pool Party op een met de Bitty Banners uitgestanst strookje Pool Party.


En last but not least een pocket met kaart welk model ik al eerder heb gemaakt, deze kun je hier vinden. De pocket is gemaakt met het Envelope Punch Board van Crumb Cake cardstock. Deze heb ik bestempeld met het ankertje en Whisper White Craft Stampin'Pad. Voor de kaart heb ik een stuk Night of Navy cardstock genomen en beplakt met een bestempeld stukje Whisper White cardstock. Vlaggetjes en octo komen van de Sea Street stempelset.


De voorkant is versierd met de walvis van het Maritime DSP, deze heb ik uitgeknipt en met stampin'dimensionals opgeplakt. Zie je de sequins? Deze komen uit het 2013-2015 In Color Sequin Assortment een doosje vol verschillende figuurtjes. Deze zijn oa. superleuk in combinatie met de Rhinestones Jewel Accents, ik plak ze op met de 


Ik wens jullie een hele inspirerende bloghop, enjoy!
Inge

15 opmerkingen:

 1. wat een leuke kaart inge, en een leuk patroon ook
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. All three cards are stunning Inge! I particularly like the pocket card with that amazing whale!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome projects! I love the little scattering of sequins and jewels. So pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohw, wauwie!!! Dit heb wel ff super leuk gemaakt zeg.
  Ik heb een paar berichtjes van je gemist, maar het ziet er allemaal super leuk uit. keep up the good work.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wonderful ! I love the superposition of tags on the first card !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Inge, wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt. Het is meteen volle kracht vooruit met het Artisan Design Team, petje af dat je steeds weer inspiratie hebt. Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous projects, Inge! I love the inspiring designs and perfect details too.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. These are so fun and fresh. I love them!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is weer een prachtige set kaarten, Inge. Ik haal er weer veel inspiratie uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Uiteraard vind ik je projecten weer geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.