18 augustus 2014

Makkelijke Maandag #6


Hee hallo en goedemorgen! Een nieuw begin van de week dus makkelijke maandag op mijn blog :D


Recept en Ingrediƫnten:
Kaartje is gemaakt met als basis Whisper White Note Cards and Envelopes. Ik heb dit keer gekozen voor het Confetti Celebration DSP in combinatie met de And Many More stempelset. Het DSP heb ik vorige week maandag ook gebruikt en ik had nog restjes over dus die heb ik nu opgeplakt.
Eerst heb ik met behulp van de Envelope Punch Board een file folder van een Whisper White Note Card gemaakt. Aan de binnenkant van de kaart heb ik Bermuda Bay cardstock geplakt met daarop Whisper White cardstock en een stukje DSP. Voor de strook aan de voorkant heb ik Basic Grey gesneden en de resststukjes DSP op maat gesneden. Het hart  is geponst met de Sweetheart Punch het bijpassend kleine hartje is uit zilverkleurig Glimmer Paper gestanst met de Itty Bitty Accents Punch Pack.
De tekst To You From Me heb ik gestempeld op een stukje Bermuda Bay cardstock en uitgeponst met de Word Window Punch. Kaartje is dichtgemaakt met een stukje Linen Thread.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (en Makkelijke ;-)) Maandag!
Inge

3 opmerkingen:

  1. Deze is inderdaad veel gemakkelijke dan die workshopkaart,Want daar kwam ik niet uit.Prachtig sexe en meteen gemaakt,thanks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dat weer ontzettend leuk gedaan Inge!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.