16 augustus 2014

Stampin' UP! Big Shot en Bundel Actie


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een kaart gemaakt met producten van de nu lopende actie bij Stampin'UP! Tot aan het eind van deze maand kun je een Big Shot aanschaffen met een gratis! uit te zoeken bundel stempels en Framelits. Ik heb voor bovenstaande kaart gekozen voor de Brights and Beautiful Stars Bundle. Deze set bestaat uit de Stars Framelits plus de Bright and Beautiful Stamp Set (staat in de Autumn/Wintercatalogus, vanaf 28 Augustus kun je hieruit bestellen) de stempels zijn kerstgericht qua teksten maar de prachtige figuur stempels kun je het hele jaar door gebruiken evenals uiteraard de Stars Framelits.


Mocht je nog geen Big Shot hebben dan is het deze maand wel héél voordelig om er eentje aan te schaffen. Normaal betaal je € 104,95 voor de Big Shot plus bijvoorbeeld de Bright and Beautiful Stamp Set van € 50,75 dat maakt € 155,70! Nu betaal je alleen voor de Big Shot, één van de aan te geven bundels krijg je er helemaal gratis bij. Dat is een voordeel van € 50,75!

Heb je al een Big Shot? Dan kan ook jij profiteren van de actie, alle aangegeven bundels zijn verkrijgbaar met 15% korting tot en met 31 Augustus!


Kort samengevat:
-Koop een Big Shot en kies een gratis bundel (zie hieronder de bundel opties)
en/of
-Koop een bundel met 15% korting (zie hieronder de bundel opties)

Meer details over deze actie kun je in onderstaande flyer zien >klik< voor een groter formaat


Heb je nog vragen, wil je bestellen of meer info? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com.

Een heel fijn weekend allemaal!
Inge

3 opmerkingen:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.