9 augustus 2014

Workshop overzicht augustus

-In Color 2014-2016 Workshop-
Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een overzichtje van de workshops die nog op stapel staan deze maand.
Donderdag 21 Augustus, In Color 2014-2016 Workshop 10.00-12.30
Maak kennis met de allernieuwste kleuren van Stampin'Up de Inktpads en cardstock. Je maakt 4 kaartjes met doosje (zie voorbeeld hierboven) met de focus op de mooie nieuwe Stampin'Up Kleuren. De workshop kost incl. thee/koffie/versnapering € 10 per persoon. Nog enkele plekjes vrij


Zondag 31 Augustus 10.30-16.00 Project Life workshop 
Deze workshop is inclusief het 6"x 8" PL Album en een Variety Pack PL Photo Pocket Pages. S'ochtends gaan we aan de gang met het album en foto's. S'middags laat ik jullie zien wat er nog meer mogelijk is met Poject Life. Deze workshop is ook geschikt voor kaartenmaaksters! Lunch inbegrepen € 25 pp.


De workshop is inclusief het 6"x 8" Project Life Album en een Variety Pack 6" x 8" Project Life Photo Pocket Pages (12 stuks)Inclusief het gebruik van- cardstock, -stempels en andere materialen, koffie, thee, lunch en een versnapering kost deze workshop € 25. Je maakt een aantal pagina's en ik laat je zien wat nog meer mogelijk is met Project Life. Het leuke van Project Life is dat je helemaal geen exorbitant bedrag hoeft neer te leggen om je dierbare foto's een plekje te geven maar ook gebruik kunt maken van alle materialen van Stampin'Up die je al in huis hebt!

De Project Life workshop duurt van 10.30 tot ongeveer 16.00
Interesse? Of wil je meer informatie? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.