22 september 2014

Makkelijke Maandag #11


Hee hallo, de week is weer begonnen dus...Makkelijke Maandag!

Vandaag even een andere kijk op de Festival of Trees stempelset in combinatie met de Tree Punch ( Bundle and Save € 33,75) De set is in principe gericht op het maken van kerstkaarten maar ik vind het altijd erg leuk om de mogelijkheden van een stempelset uit te breiden , oftewel stretch your stamps!


Kaartje is gemaakt met als basis de Whisper White Notecards and Envelopes. Ik heb gebruik gemaakt van de Moonlight DSP om de cirkel en één van de strookjes uit te stansen met de 2-1/2"Circle Punch en de Banner Punch. Het boompje is met Lost Lagoon gestempeld op Whisper White cardstock en uitgestanst met de Tree Punch. Het potje is gestempeld met Blackberry Bliss en uitgesneden. De tekst komt van de Holiday Home stempelset. Verander de tekst en de kleurtjes en je hebt een perfecte lay out voor kerstkaartjes!

Zaterdag 8 November van 10.30-16.30 geef ik de laatste dagworkshop van dit jaar en we gaan natuurlijk aan de gang met de onvermijdelijke kerstpost! 

We maken een stapel kerstkaarten (Stamp-A-Stack), alvast klaar voor gebruik! We gaan aan de slag met de Festival of Trees stempelset en maken een stapel van 10 kaarten mét envelop. De kosten zijn € 20 en dat is inclusief workshoppakket, werkbeschrijving, koffie, thee, lunch met kerstbrood, glühwein en lekkernijen in kerstige sferen.  

Aanbieding: Mocht je tegelijkertijd de Festival of Trees Bundle á € 33,75 willen bestellen dan betaal je incl de workshop € 45, vooruit te betalen en twee weken voor de workshop van start gaat. (Dat is dus een voordeel van € 8,75)! Je gaat dan naar huis met je eigen Festival of Trees stempelset, bijbehorende Tree Punch en 10 kaarten klaar voor verzending!Je kunt je opgeven bij inge.groot@hotmail.com, hohoho zie ik je dan? Gezellig! (nog 2 plekjes vrij!)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (en Makkelijke ;-)) Maandag!
Inge

4 opmerkingen:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.