1 september 2014

Makkelijke Maandag #8


Goedemorgen, de werkweek is weer begonnen dus ook...een Makkelijke Maandag!


Afgelopen Zaterdag stond ik met een aantal Stampin'Up! collega's op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Het was een vroegertje want ik moest al om kwart over vijf mijn bed uit *gaaaap* Gelukkig werd ik halverwege opgepikt door Carmen en alras waren we in Den Bosch. Wat een geweldige dag hebben we gehad samen met Miranda en Marit, een superleuke samenwerking en oh wow wat waren er veel mensen die enthousiast aanschoven om een gratis make and take te doen, te gek!

-Photo credits Marianne Valk, dank je wel ;-))-
Veel knutselende dames bij elkaar = chaos op en onder tafel ;-)

-Photo Credits Carmen Morris ;-))-
Met Mirandade lefty's aan het kleuren jeeeeh!

-Photo Credits Kety Braken-Driessen-
Bovenstaand Pugs and Kisses kaartje is gemaakt naar de lay out van de make and take, iedereen kon kennis maken met Stampin'Up! en mocht gaan kleuren met de Blendabilities, uiteindelijk kon met het ingekleurde afdrukje een kaartje worden gefabriceerd en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt ;-) Leuk!

Mijn kaartje van vandaag is gemaakt met als basis Whisper White Notecards and Envelopes. Hierop is een strookje Bermuda Bay cardstock geplakt welke is geembosd met de Decorative Dots embossingfolder. Het hondje is gestempeld met de Hot Diggity Dog stempelset  (een Stamp-A-Ma-Jig is hierbij een onmisbaar atribuut) en z'n hempje is gekleurd met Blendabilities. Wiebeloogje kon uiteraard niet ontbreken.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne  (en makkelijke ;-) Maandag!
Inge

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi en makkelijk kaartje op deze maandag. Ik zie ons net allemaal op de foto staan, lekker bezig. Leuk om het terug te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super kaartje en wat was het gezellig zaterdag, erg leuk om dit samen met jou, Miranda en Carmen mee te mogen maken!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat hondje, enig! En die kleuren, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gezellig uit!! En dat kaartje...zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laat ons vandaag weer een kei gaaf kaartje zien. Het ziet er inderdaad erg gezellig uit. Zelf heb ik afgelopen donderdag een bezoekje gebracht aan de beurs, en ik moet zeggen dat het toen ook super gezellig was.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed allemaal. Het hondje is echt een droppie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihi, die hond (-; Toen ik deze stempel set in de catalogus zag, vond ik er niet zo veel aan. Maar jij kunt er wel mee uit de voeten, ik zag al meer van die leuke creaties hier op je blog. SUper leuk!
  Had je ooit gedacht dat je nog eens op zo een beurs 'juf' zou zijn? Ook dat is wel aan jou besteed, top. En met Marit en Miranda de leiding te hebben is natuurlijk gezellig.
  Fijn weekend!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.