27 september 2014

Stampin'Club September, Caring Thoughts


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een kaartje uit de Stampin'Club en de Stamin'Club Cards Only van September die de leden als voorbeeld uitgeschreven hebben gekregen. (al het DSP, cardstock, en embellishments die je ziet zaten in de Club van September)


De Flamingo Lingo stempelset staat deze maand bij mij in de spotlights en hoe veelzijdig deze set is kun je wel zien :o) De basis is Sahara Sand met daarop een laagje Crisp Catanloupe en Natural White cardstock. De ronde vormen zijn allemaal gemaakt met circle punches. De mooie scalloped pons is heir gebruikt in combinatie met een stempel die in de Flamingo Lingo set zit. Bloemetjes zijn gemaakt met Petite Petals pons en het bloemen ponsje uit het Itty Bitty Accents Punch Pack. Ik heb op de achtergrond een aantal rondjes geprikt met behulp van het Essentials Paper Piercing Pack welke deze week in de aanbieding is van € 9,50 voor € 7,13! (Bestellen? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com)

Vandaag leg ik de laatste hand aan de voorbereidingen voor de club van Oktober, leden krijgen dit weekend de nieuwsbrief binnen. Wil je je nog opgeven voor of de Stampin'Club of Stampin'Club Cards Only dat kan nog tot uiterlijk maandagochtend, daarna gaat je abbo in per 1 November. Uitleg over beide clubs kun je vinden aan de bovenkant van mijn blog.

Fijn weekend!
Inge

1 opmerking:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.