Pages

6 september 2014

World Cardmaking Day Event 4 Oktober!

4 Oktober is het World Cardmaking Day! Om deze dag feestelijk en in stijl te vieren verzorg ik samen met Carmen, Diana, en Janneke een evenement welke helemaal in teken staat van het kaarten maken!

Hieronder vast een kleine glimp van de workshop die ik ga geven op deze dag...;-) De komende weken zal een ieder van ons op de Zaterdag een klein tipje van de sluier oplichten van wat er gemaakt gaat worden, spannend!!!


4 Oktober word een hele dag gevuld met verschillende complete workshops gegeven door een ieder van ons, je kunt tips en trucjes opdoen, er is een loterij en diverse leuke verrassingen. Kortom een gezellig en creatief dagje uit! Het enige wat je zelf meeneemt zijn basismaterialen zoals een mat, snijapparaat, lijm etc. Aanvullende materialen zoals een pons of stansmachine staan in het lokaal klaar zodat je die kunt gebruiken. Je krijgt ook een werkbeschrijving van de kaart(en) zodat je thuis het project eventueel nog een keer kunt maken.


Lijkt dit je wat, geef je dan nu op bij wcmddelft@gmail.com Zien we je dan? Het lijkt ons geweldig om met jou deze dag te vieren!

Inge

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.