2 oktober 2014

Stampin'UP! Artisan Blog Hop


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse  Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. De week staat mijn post in het teken van de For All Things stempelset in combinatie met het mooie Color Me Autumn Designer Series Paper (DSP)


Ik hou van het maken van pocket kaarten, vooral omdat ze zo leuk weggeven. Maak een pocket stop er een leuke kaart in met een gezellige boodschap en eventueel een kadokaart/geld en je hebt meteen een leuke weg gever. Hierboven heb ik er drie uitgewerkt.


Wil je je pocket wat meer body geven dan plak je de pocket op een basiskaart die nét iets groter is als de buitenmaten van je pocket.


Ik heb hier een basis gemaakt van Cajun Craze cardstock en daarop een pocket geplakt van Sahara Sand. Verder heb ik de pocket versierd met het Color me Autumn DSP, een tag geponst met de Note Tag Punch met daarop gestempelde eikeltjes en een tekst uit de For All Things stempelset.

Deze set heeft een aantal teksten die ik niet gebruik op kaartjes. Ik bedoel maar "Hallo, Herfst" aan wie stuur je zoiets hihi ;-) Ik heb dus mijn Stampin'UP! Paper Snips gepakt en de teksten los van elkaar geknipt. Los heb ik gekozen voor:  Thanks, For You en Hello. Wil je ze later misschien toch in combinatie als de oorspronkelijke tekstjes gebruiken dan is de Stam-a-ma-jig een uitstekend hulpmiddel.

Nu mag ik jullie doorsturen naar de getalenteerde Kaitlyn Zumbach, ik ben net zo benieuwd als jullie naar de creaties van deze week!


Ik wens jullie een inspirerende bloghop, enjoy!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

8 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk weer! Tof model is dit en het papier en de kleuren zijn prachtig!
  Tot zaterdag! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pocket cards zijn leuk! Deze zijn ook weer gaaf, lekker strak en leuk in deze kleuren. Ik heb afgelopen week ook een pocketkaart gemaakt, omdat ik geïnspireerd was door een van jouw creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great style Inge and gorgeous colours! Vicky x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk weer! Gaaf model en prachtig papier!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.