9 oktober 2014

Stampin'UP! Artisan Blog Hop


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse  Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze week staat mijn post in het teken van items die je misschien op het eerst oog niet in combinatie met kaartjes en zakjes pimpen doen denken: De Seasonal Snapshot Project Life Accessory Pack en de Seasonal Snapshot Project Life Card Collection. Combineer naar hartelust en je maakt in een wip een stapel kaarten. Alles mixed en matched geweldig met elkaar, Stampin'UP! eigen uiteraard!


Voor mijn eerste kaartje heb ik een basis genomen van Whisper White Notecards and Envelopes (ideaal voor oa. je kerstkaarten!) Ik heb diverse kaartjes gebruikt van beide eerdergenoemde Project Life collecties. De gestempelde tekst komt van de bijpassende Project Life Holiday Cheer stempelset. De tekst Season Greetings staat al op het kaartje even als de sneeuwvlokjes, de banners heb ik gesneden uit verschillende kaartjes van de Seasonal Snapshot Project Life Card Collection de mooie enamel dots, sequins en hulstblaadje komen uit het Seasonal Snapshot Project Life Accessory Pack.


Natuurlijk moest er nog een bijpassend zakje worden gedecoreerd dit is een  Petite Café Gift Bag (10 zakjes in één verpakking) geschikt om van alles naar eigen fantasie in te pakken. In die van mij gaan kerstkransjes...yummie! Ik heb verschillende fishtails uit kaartjes van de Seasonal Snapshot Project Life Card Collection gesneden met de Banner Framelits. Enamel Dots, stickertjes en sequins komen uit het Seasonal Snapshot Project Life Accessory Pack.


Eerst nog Halloween, ja kweetut niet iedereen houdt ervan...ik wel!Basis zijn Whisper White Notecard and Envelopes.


Ik heb weer diverse kaartjes gebruikt van beide eerdergenoemde Project Life collecties.De tekst Trick or Treat en Happy Halloween staat al op de kaartjes even als de spinnewebjes, niks noppes nada gestempeld. De banner heb ik gesneden uit een kaartje van  Seasonal Snapshot Project Life Card Collection . Het gekke figuurtje is een stickertje uit de Seasonal Snapshot Project Life Accessory Pack. De sterretjes heb ik geponst met het sterretje uit het Itty Bitty Accents Punch Pack


Ook hier weer een bijpassend Petite Café Gift Bag gedecoreerd Ik heb verschillende fishtails uit kaartjes van de Seasonal Snapshot Project Life Card Collection gesneden met de Banner Framelits. Enamel Dots, stickertjes (zie dat geinige menneke hihi ) en sequins komen uit het Seasonal Snapshot Project Life Accessory Pack.

Nu mag ik jullie doorsturen naar de getalenteerde Kaitlyn Zumbach, ik ben net zo benieuwd als jullie naar de creaties van deze week


Ik wens jullie een inspirerende bloghop, enjoy!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk allemaal, mooie kaarten en tof gepimpte zakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Inge! This is a wonderful way to use left over Project Life stuff! Vicky x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love to see alternative projects using project life. just wonderful

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great work Inge! I am so tempted to be an SU demo again cause of all your great stuff.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love all of these ideas! So cute. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.