29 oktober 2014

Stampin'Club November #1


Goedemorgen allemaal, vandaag een kaartje gemaakt met de stempelset die in November bij mijn Stampin'Club en Stampin'Club Cards Only in het zonnetje staat. De Holiday Home in combinatie met de Homemade Holiday Framelits Dies!

Kaartje is heel clean and simple, wit op wit, 9 cm x 9 cm.
Ik heb één strookje DSP gebruikt en met de Banner Punch een knipje in gegeven, opgeplakt en vastgeniet. Het huisje is met Memento gestempeld en uitgestanst, zilverdraadje erachter en opgeplakt met Stampin'Dimensionals. Klein hartje uit Glimmer Paper Silver gesponst met het hartje van de Itty Bitty Accents Punch Pack.

Wil je je opgeven voor de Stampin'Club of Stampin'Club Cards Only, dat kan! Je abbo gaat dan in per 1 December.

Regelmatig krijg ik de vraag of er een losse Stampin'Club Cards Only besteld kan worden, uiteraard is dat mogelijk maar je moet je dan wel opgegeven vóór de laatste week van de eerstvolgende maand. Club pakketten achteraf kopen is een gok want er zijn bijna nooit pakketten over en mochten ze over zijn dan geldt Op=Op.

De Weekley Deals staan weer online, zit er wat voor je bij? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com of bestel rechtstreeks vanuit mijn online winkel (alleen met creditcard)

Fijne dag!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.