12 oktober 2014

Stampin'Club Oktober, Joy


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een pocketkaart gemaakt met de materialen die in de Stampin'Club / Stampin'Club Cards Only zitten. Deze maand staan sterren in het zonnetje (hihi :p). Sterren zijn veelzijdig en kun je voor héél veel gelegenheden gebruiken. Ik heb de pocket kaart in kerstsfeer gemaakt maar met andere teksten krijgt de pocket een compleet andere uitstraling! Ik heb hier gebruikt de Stars Framelits en de Bright and Beautiful stempelset.

En de voorkant van de pocket, één ster rechtstreeks gestempeld op de pocket, één ster droog geembost met de Decorative Dots embossingfolder en één ster geembost met zilverkleurig embossingpoeder. Alle drie een totaal andere uitstraling en geweldig leuk om zo samen te zien!

Wil je je opgeven voor de Stampin'Club of Stampin'Club Cards Only voor November? Dat kan! Deze kit zal geheel in de kerstsfeer staan met tal van handige tips voor kerstkaartjes die niet al teveel tijd innemen maar ook de wat "luxere"kaart word niet vergeten.  Mail inge.groot@hotmail.com voor opgave. Informatie over beide kits kun je bovenaan mijn blog vinden of aan mij vragen per mail.

Fijne zondag!
Inge

5 opmerkingen:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.