26 november 2014

Stampin'Club December #1


Goedemorgen allemaal, vandaag een kaartje gemaakt met het Gold Soiree Specialty DSP welke in mijn Stampin'Club en Stampin'Club Cards Only in het zonnetje staat in December. Het is een feestelijke December Club geworden met veel goud en bling oftewel een spetterende finale van 2014.

Basis van het 9 cm x 9 cm kaartje is Whisper White cardstock hierop heb ik gestempeld met de Gorgeous Grunge spetterstempel. De tag is uit het DSP gestanst en heeft een supermooie goudkleurige glans. De Happy 2015 heb ik gestempeld met de Alphabet Rotary Stamp, tis even oefenen en een handigheidje maar het resultaat is superleuk en je kunt elke tekst stempelen die je maar wilt.

Wil je je opgeven voor de Stampin'Club of Stampin'Club Cards Only, dat kan! Als je je opgeeft vóór vrijdag 28 November kun je nog meedoen met de Club van de maand December. Geef je je daarna op dan gaat je abbonement gaat dan in per 1 Januari 2015.

Regelmatig krijg ik de vraag of er een losse Stampin'Club Cards Only besteld kan worden, uiteraard is dat mogelijk maar je moet je dan wel opgegeven vóór de laatste week van de eerstvolgende maand. Club pakketten achteraf kopen is een gok want er zijn bijna nooit pakketten over en mochten ze over zijn dan geldt Op=Op


De Weekley Deals staan weer online, zit er wat voor je bij? Mail dan naar inge.groot@hotmail.com of bestel rechtstreeks vanuit mijn online winkel (alleen met creditcard)

Fijne dag!
Inge

4 opmerkingen:

  1. Dat Bling Bling is natuurlijk SUper voor de laatste maand van het jaar, het is nu of nooit ;) hahaha.
    Wat een geweldige kaart weer.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.