22 december 2014

Makkelijke Maandag #24

(For the Mach Was Draus!/You Can Create It! post, please scroll down a bit, thank you!)

Goedemorgen allemaal, ja ik weet dat de meesten die vandaag langs komen een makkelijke maandag verwachten. Voor mij is dit wel even een makkelijke maandag hihi ;-) omdat ik een projectje uit de Stampin'Club/Stampin'Club Cards Only van December aan jullie toon. Het is kerstvakantie en ik ben op het moment even een weekje "vrij" ;-) Niet echt dus *lol* want ik werk al druk aan al het leuks wat in januari op stapel staat. Daarover later meer!

Bij deze een kleine tutorial voor als je nog een leuk weggevertje nodig hebt voor de (kerst) gastvrouw of  als je zelf de gastvrouw bent. Met een plat chocolaatje erbij in het doosje is het de perfecte afsluiting van een kerstdiner. Veel plezier ermee!

Werkwijze:
Ril de Gift Card Enclosure zoals hieronder aangegeven.Leg de Gift Card Enclosure op je snijmachineLeg de reeds bestaande rillijn op het eerste lijntje van de snijmachine na het snijgedeelte, dus op 1 cmRil!Doe dit aan drie zijden en vouw alles om met het vouwbeen en plak vast met Sticky Tape.


Voor de wrap snijd je een stuk Pistachio Pudding van 5 cm x 28 cm. Vouw deze voorzichtig om de Gift Card Enclosure heen en plak vast. Snijd een stuk DSP van 10 cm x 4,5 cm en plak op de wrap. Snijd met de Banners Framelits twee banners uit. Eén (de grote) uit Calypso Coral cardstock hierop stempel je een tekst met Calypso Coral inkt. En eentje uit Crips Cantaloupe, plak deze op. Pons met de Scallop Edge Border Punch een rest strookje Garden Green en plak op. Plak de Calypso Coral banner op. Stans twee sterren. Een grote uit Baked Brown Sugar cardstock, plak deze op met dimeniosnals, en een kleinere uit Glimmer Paper Gold, plak op de grotere ster.

Strik een lintje om het houten lepeltje, voeg een zakje koffie/thee toe en je hebt een lief klein kadootje.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (en makkelijke ;-)) Maandag!
Inge

3 opmerkingen:

 1. Hoe leuk is dit?!!! Wauw!!! Dank je voor de duidelijke uitleg.
  Fijne feestdagen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk , ga het volgende week zeker uitproberen ;)
  Lieve groet,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.