7 december 2014

Stampin'Club December #2


Goedemorgen! Vandaag een kaart gemaakt met materialen uit de Stampin'Club/Stampin'Club Cards Only van December. Ik heb deze maand gekozen voor gouden accenten en het mooie glanzende Gold Soiree Specialty DSP in combinatie met de Bravo Photopolymer stampset.

Ook in 2015 ga ik uiteraard door met de Stampin'Club en Stampin'Club Cards Only. Wil jij ook elke maand een goed gevuld pakket met Stampin'Up materialen? Meld je dan nu aan, je abonnement gaat dan in per 1 januari.

Waarom een Stampin'Club abonnement?
-Wil je je graag aan een budget houden? Heb je een lange wensenlijst ? Ben jij diegene die álles wil hebben? (zoals ik ;)) Help jezelf dan om stap voor stap een collectie uit te bouwen en je aan je budget te houden.
-Wil je graag op de hoogte worden gehouden van alle Stampin’Up actie’s en promoties?
-Hou je van een pakket gevuld met cardstock, bijpassend designer paper series, leuke embellishments en elke maand een volledige handleiding met inspiratiepakket om ten minste 5 kaarten te maken plus een handgemaakte voorbeeldkaart?
-Toegang tot het speciale Stampin'Club blog (alleen voor clubleden en mijn downline!) met nog meer voorbeelden en uitleg.
-Wil je gratis dé grote Stampin’Up Catalogus en de kleinere catalogussen tijdens de duur van je abonnement ontvangen?
-Wil je graag één keer in die 6 maanden naast je abonnement voor € 30 aan gratis producten uitzoeken?

Klik dan HIER voor meer details over de Stampin'Club en HIER vind je de details van de Stampin'Club Cards Only.

Hartelijke groetjes en een hele fijne zondag,
Inge

4 opmerkingen:

 1. Verleidelijk hoor om lid te worden! Je voorbeelden met de materialen zijn altijd zo leuk en inspirerend! Deze kaart is ook weer super leuk. Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mal wieder eine wunderschöne Karte liebe Inge!
  Liebe Grüße und einen schönen zweiten Advent,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog steeds blij met mijn lidmaatschap! Dat is echt iedere maand een cadeautje, zo mooi verzorgd en geweldige ideeen! Dit kaartje is prachtig, ik begin goud steeds leuker te vinden. Mijn decemberpakket is prima aangekomen, dank je wel, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo gaaf dit decemberpakket! Heb m'n eerste kaartje al (na)gemaakt. En dat is bijzonder voor mij, want meestal laat ik jouw mooie pakket eerst een tijd liggen voordat ik er iets mee ga doen. Het gold soiree specialty papier is echt heel mooi. Op naar morgen, naar de makkelijke maandag. Ben nu al nieuwsgierig ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.