Pages

15 januari 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hee hallo en goedemorgen, vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze week staan mijn post in het teken van de Wood You Be Mine stempelset.

Je houdt van deze getekende stijl of niet, ik vind de houthakker gekleurd en al best erg grappig! Het leuke van de stempelset is dat je zijn shirt meteen kunt inkleuren met de stempelset want dit is een losse stempel! Ik heb een basis genomen van Natural Cardstock en hierop banners uitgestanst met de Banners Framelits Thinlits. Eén van de banner is bestempeld met de Hardwood achtergond stempel die er uitermate goed bijpast. Houthakker menneke is gestempeld met Memento en daarna gekleurd met Blendabilities. Opgeplakt, vastgeniet en een stukje washi tape doen de rest. Klaar is een kaart voor een stoere man!


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

12 opmerkingen:

 1. Niet mijn ding die houthakker, maar jij weet er toch weer een gave, stoere kaart mee te maken! Tof ook dat je 'm gefotografeerd hebt op een schijf hout.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk menneke, ik vind m gaaf! Er. Is al zo weinig voor de mannen, maar deze is echt een goeie! Toffe, stoere kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou nietvan de getekende poppetjes, de andere set met de hoedjes vind ik dan weer wat meer bruikbaar. Jij hebt er toch weer een leuke kaart mee gemaakt inge, de stoere papierserie is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gevalletje 'love it or hate it' inderdaad. Ik vind de stempel niets haha, maar je kaart er om heen vind ik wél heel leuk! Mooi met de houten stempel er bij op het lichte papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He's a funny little chap and makes me smile. Love your card Inge! Vicky x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjah ik vind het de minste variant uit de nieuwste catalogus, maar je heb er inderdaad een leuke kaart van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This little man is really cute ! And your card too !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind em wel wat hebben, hoor! Voor mij in real life liever geen man met baard, maar deze vind ik tof!
  grt.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.