14 januari 2015

You are Amazingly Amazing!


Hee hallo allemaal, afgelopen maandag schoven Sandra en Cornelie aan voor een gezellige knutseldag. Werd heel erg verwend met lekkers en tulpjes (hoe toepasselijk!) en na het nuttigen van een lateetje en apppelkoek hebben we ons gestort op bovenstaand modelletje welke ik heb gevonden op het blog van Annemarie en Andrea


In combinatie met het Painted Blooms DSP en de Painted Petals Stamp Set heb je meteen een heel vrolijk en lente-achtig kaartje. Vooral het papier met de tulpjes...leuk!!! Was weer een onwijs leuke dag voor herhaling vatbaar meiden :o)

De de weekly deals zijn week weer bijzonder leuk! Check onder andere de What's Up Punch, deze kun je heel goed gebruiken in combinatie met de Sale-A-Bration You Brighten My Day stempelset. Eén van de stempeltjes is een huisje die je uit kunt ponsen met de dikke pijl van de What's Up Punch, cool!
Aankomdende zaterdag heb ik weer een verzamelbestelling, wil je wat bestellen klik dan even hier

Een hele fijne en gezellige dag allemaal,
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen:

 1. You are amazingly amazing! Die tekst past echt bij jou: alles wat je maakt is even mooi :) En dat papier, dat vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en lekker vrolijk! (Amazingly amazing... lekker Amerikaans. ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de inspiratie. Heel leuk model kaart en het geheel is prachtig! Wat een mooi papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fleurig kaartje Inge ���� het modelletje heb ik al eens gezien op jeblog, en toen gemaakt, tulpen, zijn mijn favorietjes!! Leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.