16 februari 2015

Makkelijke Maandag #32


Goedemorgen, maandag dus vandaag uiteraard een Makkelijke Maandag post. Hoop dat jullie een gezellig (valentijns) weekend hebben gehad? Ik was gisteren op pad om een workshop te geven en oh wat was het weer oergezellig en zéér geslaagd, thanks meiden ook voor de superlieve cadeautjes!

 Vandaag even iets heel anders als een kaartje/doosje. Het bloemige ideetje is van Michelle ik heb het net weer even anders uitgewerkt. Flesjes zijn kant en klaar gekocht met tekst erop. Ik heb een tag gemaakt met de You Brighten My Day Sale-A-Bration stempelset in combinatie met de Note Tag Punch. Flesjes zijn gevuld met jelly beans niet te eten :P maar staan we lekker kleurig, ik heb hierbij de kleuren inkt en cardstock gekozen.
De bloemen zijn gestempeld met een stempel uit de Beautiful Bunch stempelset en daarna uitgeponst met de Fun Flower Punch. Daarna heb ik de bloemen op Whisper White gestempeld en het hartje uitgestanst met de kleine Scallop Circle Punch. Bloem is aan een stuk groen bloemendraad geregen en in het flesje gestoken. Kost hooguit 5 minuutjes per bloem.

Wens jullie allemaal een hele fijne (en Makkelijke) Maandag!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

7 opmerkingen:

 1. Superleuk cadeautje! Heel tof idee weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! En ik vind de Jelly Beans wel te eten (erg fout, maar erg lekker) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er gezellig uit, erg fleurig!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!! Sommige Jelly Beans vind ik toch wel erg lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind Jelly Beans ook zo vies, maar O, wat staat het leuk zo. Top cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig zo! Ik dacht even dat je met bepaalde inkt op glas kon stempelen. Men beweert het van Stazon, maar het is mij nog niet gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.