3 maart 2015

15 Maart Workshop Hollands Glorie


De eerstvolgende maand workshop zal zijn op zondag 15 maart van 10.30-16.30 en heeft als thema Hollands Glorie. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Nederlandse tekst stempelsets die Stampin'Up! in de collectie heeft. We maken 5 kaarten elk met een extra touch, 5 bijpassende enveloppen en het geheel past in een mooi afgewerkt doosje. Leuk om cadeau te geven of om zelf te bewaren :o)
Nieuw is de 139145 K.J.E.G Photopolymer stempelset € 29,95


De 134966 Sentimenten Clear Mount Stampset € 35,95 bevat voor bijna elke gelegenheid wel een tekstje


 
Tijdens de workshop word je voorzien van een hapje, drankje alles in Hollandse stijl. Tussendoor doen we een bingo, aan het eind van de dag gaat iedereen naar huis met een doosje zelfgemaakte kaarten én een SU-per leuke prijs in Sale-A-Bration stijl.
De workshop vindt plaats in Grootebroek en is inclusief een compleet materialenpakket, bingo, koffie/thee, hapje, lunch. Kosten: € 25 voor de gehele dag. Bestel je één van bovenstaande stempelsets dan betaal je voor de workshop € 17,50 dat is dus een korting van € 7,50!
Wil je je aanmelden voor de Hollands Glorie workshop? Dat kan nog tot en met aanstaande vrijdag 6 maart, ik heb nog plek voor 2 personen. Mail dan naar inge.groot@hotmail.com

2 opmerkingen:

  1. Zo mooi die bloem!! Ik kijk er naar uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas, we hebben een familieweekend (en met z'n allen te komen, dat zouden er te veel deelnemers zijn, hahaha)
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.