Pages

1 maart 2015

Stampin'UP! You Can Create It!

Vandaag is het weer zover, de coming out van de You Can Create It #2 We hebben weer ongelofelijk veel pakketjes verzonden en vinden het fantastisch dat jullie allemaal zo enthousiast mee doen, dank jullie wel hiervoor!


Hierboven een collage van de creaties van Caro en mijzelf, plus een indruk van wat er deze maand in de envelop zat. Deze maand een inhoud van Irresistibly Yours Specialty Designer Series Paper Perfect Plum Cardstock,  Elegant Eggplant Cardstock ,Satin Ribbon in Whisper White, een 2 1/2 Inch punched circle in Whisper White en een faceted button


Ik heb ervoor gekozen om een insteek envelopje te maken, ik ben er gek op ;-) Ik heb een pocket gemaakt van Elegant Eggplant en hierop gestempeld met de prachtig gedetailleerde Something Lacey achtergrond stempel.

Hierop een matje van Perfect Plum en het mooie wit geemboste Irresistibly Yours Specialty SAB DSP De tekst komt van de Balloon Bash stempelset.


In de pocket is plaats voor een kaartje, gemaakt van Irresistibly Yours Specialty SAB DSP met daarop een gestanste cirkel en een bijpassende tekst ui de Balloon Bash stempelset.

Op het blog van Caro kun je álle uitwerkingen zien van de deelnemers, heel veel inspiratie met slechts een paar basis ingrediënten, mooi! 


Lees HIER alles over het meedoen met You Can Create It! Je hebt tot 5 maart de tijd om je op te geven. (Aanmeldingen ná 5 maart gaan in per April ).Doe je ook gezellig mee?


Hartelijke groetjes en een hele gezellige dag!

Inge

5 opmerkingen:

 1. Jouw uitwerking is prachtig! De kleur van het stempel staat echt heel mooi bij de paarse tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gemaakt de pocket met de achtergrondstempel is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, erg leuk! Mooie kleurencombi is dit en gaaf hoe je alle materialen hebt gebruikt.
  Ik heb zojuist een mailtje gestuurd om me aan te melden en maandelijks de 'geheime envelop' te ontvangen, spannend!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Inge! Wat is die achtegrondstempel gaaf zeg. Mooi, paars met groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk. Paars en groen zijn mooi samen.
  Groetjes sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.