Pages

21 mei 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop!


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag zie je bij mij Butterflies Thinlits Dies met de Butterfly Basics stempelset. Gelukkig blijven deze sets na 2 Juni want ze zijn zó mooi!

Met het Envelope Punch Board en Whisper White cardstock (of als je nog SAB Irresistibly Specialty Paper over hebt, dat werkt ook supermooi!) heb ik een doosje gemaakt als verpakking om een doosje met After Eight. De beschrijving vond ik hier bij een duitse collega :o)

Het embellishment met vlinder heb ik geplakt op een omslag gemaakt van Sweet Dreams DSP. De echte veertjes vind ik een mooi chique extraatje. De vlinder is uit Soft Sky gestanst en de gestempelde vlinder heb ik daarop vastgemaakt met een Antique Brad, daaronder een klein strookje Tea Lace Paper Doily en een stukje Linen Thread


Doosje open, deze verpakking van After Eight bestaat al zolang ik mij kan herinneren. Mooi vind ik dat, niet alles hoeft maar constant in de vernieuwing. Mijn oma had wel eens van deze chocolaatjes in huis, toen vond ik ze al lekker, een lieve herinnering :o)


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!

Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

 1. Mooi! Veertjes staan prachtig, zeker ook qua kleur bij het blauw/turquoise. Zelfde geldt voor de mooie brad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig!! Zo leuk om dat zo aan iemand te geven, een echte verrassing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net een rondje gehopt. Leuke dingen gezien, maar deze week vind ik jouw doosje er echt uitspringen (sorry Artisan-collegae van Inge...).
  Ik houd nou eenmaal van wit, blauw en vlinders - en cadeau boxen ((-:
  Fijne vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Really really pretty. The butterflies look so pretty with the feathers.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.