Pages

28 mei 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop!


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag zie je bij mij diverse nieuwe Hostess sets. Deze sets kun je gratis uitkiezen bij een bestelling van € 200 of meer (of maak met een aantal knutselvriendinnen een verzamelbestelling van € 200 of meer, ook dan kun je deze set gratis verkrijgen)

Mijn eerste kaartje is gemaakt met de Silhouettes & Script clear stempelset in combinatie met het Bohemian DSP. De Bohemian stijl (Boho) is helemaal van nu en kun je terug vinden bij diverse kledingmerken, rijke, drukke printjes in veel kleuren.


Voor mijn tweede kaartje heb ik de lay out van een kaart uit de nieuwe catalogus genomen. De stempelset A Whole Lot of Lovely heb ik gebruikt om de bloemetjes op de achtergrond te stempelen en het goudkleurige rondje, gestempeld met Versamark, en geembost met goudkleurig embossingpoeder. De embossingfolder op de achtergrond is gemaakt  de Boho Chic embossingfolder


Mijn laatste kaart van vandaag is gemaakt met de Happy Birthday Everyone hostess set, deze set is ook in het nederlands verkrijgbaar...yaaaay! Wederom in combinatie met het Bohemian DSP

Let op! Al deze sets en gebruikte materialen waaronder het Bohemian DSP zijn verkrijgbaar vanaf volgende week dinsdag 2 Juni!


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!

Inge

6 opmerkingen:

 1. Just look at all those luscious layers Inge. Beautifully done.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige kaarten met die mooie stempelset! Ik hou van deze stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like! Lekker kleurrijk, en van die laatste is de tekst errug mooi!
  Je vorige vlinder is ook TOP!
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love your combination of colours and greetings - such vibrant cards.
  Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful cards Inge, My favourite ist No.2!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.