Pages

4 juni 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag is het thema Pick A Punch en zie je bij alle Artisan Design Team Members creaties gemaakt met de Banner Triple Punch, Tree Punch of het Gift Bag Punch Board.

Ik heb gekozen voor een combinatie met de Banner Triple Punch (yaaaay, must have!) waarmee je verschillend maten banners kunt ponsen en het Gift Bag Punch Board. Met het Gift Bag Punch Board heb ik even geworsteld in het begin en een lading papier verprutst *meeeh*maar als je het principe eenmaal doorhebt kun je hier echt onwijs goed mee uit de voeten!!!


Mijn bovenstaande creatie is gemaakt met het nieuwe Envelope Paper. Uiteraard is dit papier super om envelopjes te maken en de restjes die je overhoudt kun je weer prima gebruiken als designpapier op een kaartje. Ik heb verschillende strookjes met de Banner Tripple Punch bewerkt, de tekst komt van Friendly Wishes, de vlinder heb ik uitgestanst met de Butterflies Thinlits Dies. Het embellishment is een 2015-2017 In Color Blossom Accent.


Bij het kaartje hoort dit doosje gemaakt met het Gift Bag Punch Board, ik hou van wit (joh ;o)) en heb het doosje van wit cardstock gemaakt. Het lint is het mooie glanzende 5/8"Satin Ribbon. De tekst is gestempeld met Mint Macaron en komt van de set Friendly Wishes


Ook dit doosje is gemaakt met het Gift Bag Punch Board, heel simpel gedecoreerd met 5/8"Satin Ribbon en een uitgestanste vlinder. Tekst komt wederom van de Friendly Wishes stempelset. Dit soort doosjes leent zich bijvoorbeeld uitermate goed als weggeefje na een receptie, baby shower etc


En last but not least dit laaaange doosje met een formaat van breed 8 cm, diep 5,5 cm en hoog 25 cm. Gedecoreerd met uitgeponste banners met de Banner Tripple Punch. De tekst is met Mint Macaron gestempeld en uitgeponst met de 2 1/2"Inch pons.

The sky is the limit, je kunt héél veel doen en verschillende doosjes maken  met het Gift Bag Punch Board, experimenteer met printer papier dan hoef je niet zoveel mooi papier weg te doen mocht het mislukken *note to self :P

*Het Envelope Paper is dun papier houd daar rekening mee als je een presentje in het zakje/doosje stopt. Als je een wat zwaarder cadeautje hebt kun je beter kiezen voor het SU Cardstock.


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!

Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

7 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk, die zakjes en doosjes! Zo bruikbaar allemaal! Ziet er weer superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So pretty, really loving the color combo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wow! The one with the lid on the gift bag with the butterfly and love tag and colors and I could go on and on. ADORE!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the colors you used, very pretty cards.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat ben jij creatief ijverig geweest! Prachtig hoor allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.