Pages

25 juni 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeeld zien gemaakt met de Sprinkles of Life photopolymer stempelset in combinatie met de bijpassende Tree Builder Punch

Het bijzondere van deze set is dat van elke verkochte set Stampin'UP! € 2 doneert aan Ronald Mc Donalds. Een mooi en goed doel!

Ik heb drie verschillende kaartjes gemaakt, de stempelset bevat 22 stempeltjes die allemaal onderling met elkaar gebruikt kunnen worden. Je kunt een cupcake, ijsje, boom, wolkje...en wie weet wat al nog meer maken met deze stempelset. Voor mijn eerste kaartje heb ik de stempels gebruikt om een ijscone te stempelen. Het Cherry On Top DSP Stack heb ik gebruikt als lay out voor de kaart.


Voor mijn tweede kaart heb ik een cupcake gestempeld. De icing heb ik gemaakt door het "wolkje" af te drukken met versamark en te bestrooien met zilverkleurig embossingpoeder en te verhitten. De kaarsjes zijn gestempeld met twee kleurtjes inkt en daarna uitgeknipt. De labels op de achtergrond zijn gestanst met de Lots of Labels Framelits. (en ja, er staat echt Happy Birthday maar door het fotograferen is de H iets weggevallen :P)


Voor mijn laatste kaartje heb ik de lay out gemaakt met Cherry on Top DSP, en diverse cirkel ponsen. Het boompje is gestempeld en uitgeponst evenals de appeltjes.


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!

Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

 1. Gaaf Inge, wat veelzijdige stempels en pons, en wat leuk dat je de mogelijkheden laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eén stempelset om bomen en ijsjes mee te maken... ja dus! En jij laat zien hoe mooi dat kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk, vanaf het moment dat ik deze set in de pre order zag was ik er wèg van! Bedankt voor de inspiratie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad n veelzijdige set....het zijn weer super leuke kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke set, maar er staan zoveel leuke sets in de catalogus ;-) moeilijk om te kiezen! Je kaartjes zijn ontzettend leuk! Mooie frisse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, heerlijk zo zomers!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great cards! You did an awesome job with this stamp set!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great cards! So many beautiful layers and details.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.