Pages

2 juni 2015

Nieuwe Stampin'UP! Catalogus


Hee goedemorgen! Vandaag is het dan zover, de lancering van de nieuwe catalogus, yaaaaay! En wat is het weer een onwijs mooi boekwerk geworden met tal van inspirerende voorbeelden en ideetjes en natuurlijk...nieuwe producten maar ook golden oldies. Dat is juist het leuke, ook je "oudere" stempelsetjes kun je weer prima combineren met al het nieuws.

Bovenstaand kaartje is gemaakt (tijdens de teamdag afgelopen zondag van  Carmen waar ik gezellig bij aanwezig mocht zijn :o)) met onder andere de Watercolor Wings stempelset (blz 75), welke ongetwijfeld weer een best seller gaat worden want wie is er nu niet gek op vlinders!


Geen catalogus bij de hand? Zet een bakkie koffie/thee,  klik  op bovenstaand plaatje en nestel je op de bank met je tablet of lappie... kun je lekker online bladeren. Enjoy!

Vaste klant en geen catalogus ontvangen? Mail mij dan even op inge.groot@hotmail.com dan leg ik er eentje voor je klaar.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

8 opmerkingen:

 1. Oeh, je kaart is mooi! De kleuren spatten van het scherm, super leuk! Wat is 'ie gaaf he, de nieuwe catalogus... ik heb ook een klein hoekje omgevouwen in de pagina van de vlinderset. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg, geweldige kleuren! Ben echt benieuwd naar die nieuwe catalogus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Super leuke kaartje! De vlinderset staat ook bovenaan mijn lijstje:p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, deine Karte ist wunderschön! Welche Farben hast Du verwendet? Lg Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Brigitte,
  thank you :D I've used Mint Macaron, Pool Party, Bermuda Bay and Tip Top Taupe
  Inge Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.