Pages

22 juni 2015

Teamdag Stampin' Cards and Memories

Helaas geen Makkelijke Maandag vandaag maar wel een andere gezellige post. Afgelopen zaterdag hield ik mijn teamdag bij Sandra die zo lief was om haar huis ter beschikking te stellen. Een dag gevuld met gezelligheid, informatie en veel creativiteit!


Een feestje is geen feest zonder taart dus ik had lekker gebak gehaald om de dag te beginnen...yammie! We hebben over de dag verdeeld drie leuke projecten gemaakt, bovenstaande was de meest "ingewikkelde" een magic kaart. Door een schuifsysteempje te maken komt er een tekst tevoorschijn.


Iedereen in opperste concentratie hihi ;o) Lampje aan want buiten was het echt hollandsch knutselweer.


Op dit kaartje werd gewerkt met het spiksplinternieuwe Corrugated Paper oftewel ribbeltjeskarton.


En na de lunch waarbij iedereen z'n broodje zelf kon samenstellen "bouw een broodje" :P werd er een cadeaukaarten boekje gemaakt, of een mini fotoalbumpje net wat de wens was. Ik werd voor dit model geïnspireerd door Traci Cornelius.


Boekje open, bestempeld met allerlei teksten uit de nederlandse SU stempelset K.J.E.G. En genoeg pockets om een aantal cadeaukaarten in te plakken.


Ik heb genoten ben verwend, heel erg verwend met allemaal swaps en cadeaus ( niet nodig maar oh zo leuk :o)). Mijn kleine en lieve team is the best! Tot in september meiden!

Wil jij ook graag een teamdag bijwonen, gebruik maken van alle voordelen die Stampin'Up jou kan bieden? Mail of bel dan voor meer informatie, wie weet kan ik jou de volgende teamdag dan ook verwelkomen.

Ik wens jullie allemaal een héle fijne maandag,
Inge

11 opmerkingen:

 1. Echt hele mooie projecten Inge! Ik heb ook al andere enthousiaste blogberichten gelezen over je teamdag, dus het was een heel geslaagde dag zo te lezen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na een zalige zaterdag nu een makkelijke maandag ;) Het was geweldig en wat hebben we een leuke dingen gemaakt. Helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk met heel veel plezier terug op zaterdag! Alles weer tiptop geregeld en heel gezellig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was echt weer top. Wat ben je ook een tovenares met Stampin up producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat was het weer een dag om te onthouden...wat maak je er steeds een werk van! Zo'n toffe ideeen en grondig voorbereid, ik vind het zo gezellig om in je team te zitten! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, jullie hebben je handen wel laten wapperen. Wat een mooie projecten zie ik voorbij komen. Prachtig gedaan dames!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooie dingen hebben jullie weer gemaakt. Errug gezellig ook weer, en nee, ik kom niet in je team ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wie zulke mooie projecten voorbereid, mag best verwend worden (-:
  Ziet er weer tip top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was weer n topdag! Op naar de volgende....;) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ik zo alle enthousiaste verhalen op de blogs lees, kan het niet anders dan dat het een zeer geslaagde dag was! Súper!!
  Ik vind de kaartjes die jullie gemaakt hebben geweldig mooi. En de swaps die jullie voor elkaar gemaakt hebben zien er stuk voor stuk geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het was echt een heerlijke, gezellige en SUperfantastische dag! Op naar september.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.