Pages

1 juni 2015

You Can Create It! Mei

Hallo allemaal, vandaag de onthulling van de maandelijkse NL You Can Create It! envelop. En wat hebben we weer veel aanmeldingen en inzendingen, geweldig en dank jullie wel! Stuk voor stuk verschillende projecten maar toch gemaakt met dezelfde materialen, wat een inspiratie! En wat kun je toch veel met alleen maar wat papier en stempels!

Het pakketje van deze maand bestaat uit:


(Het NL pakket wijkt iets af van bovenstaand voorbeeld)

Hieronder de uitwerkingen van Caro en mijzelf


Ik heb toegevoegd Whisper White cardstock en een stukje Grid Paper. De tekst komt van een nieuwe stempelset Friendly Wishes


Caro heeft een schattig doosje gemaakt met een nieuwe Hostess stempelset die zoals je ziet ook in het nederlands verkrijgbaar is!


Annette Koolmees, Diana van Halm en Ellen en Marjan


Dagmar Verveer, Carla Lakeman en Eveline van Heijst
Elly Vitullo, Evy Goyens en Ingeborg Renzen


Lian Gerrits, Karla Meulenbelt en Marja Kenter


Wil je inzendingen beter bekijken, dat kan in veel gevallen! Klik dan even door op de naam en je komt vanzelf op de persoonlijke pagina van die persoon.
Staat jouw kaartje er niet bij maar heb je deze wel ingezonden, mail mij dan even dan zorg ik dat het kaartje/projectje er nog bij komt te staan( inge.groot@hotmail.com )

Superleuke en mooie creaties allemaal! Bij Caro kun je het oproepje vinden voor juni, doe je ook mee? In de maanden Juli en Augustus hebben Caro en ik You Can Create It! vakantie maar daarna in September gaan we weer in volle vaart verder.


Nog meer inspiratie met dit pakketje? Klik dan gauw door naar onze duitse collega's Anja en Heike
Franse inspiratie bij Emilie en Marine
Engelse inspiratie bij Teri en Monica

Oostenrijkse inspiratie bij Claudia en Renée

Canades inspiratie bij Jackie Bultje

Groetjes en een hele fijne maandag!
Inge

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaarten heeft iedereen weer gemaakt. het blijft bijzonder hoeveel verschillende creaties er ontstaan met hetzelfde papier. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke bijdrages zijn er weer gemaakt, allemaal zo verschillend. Wel grappig dat de large polka door meerdere is gebruikt, het leende zich er ook echt voor.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk allemaal, wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat er maar 6 dames de uitdaging aangegaan zijn en geen whisper white hebben gebruikt. Petje af voor deze dames want voor mijn gevoel maakte dat de uitdaging van dit pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.