Pages

2 juli 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeeld zien gemaakt met de Endless Thanks Photopolymer stempelset in combinatie met de Greetings Thinlits.

Voor mijn eerste kaartje heb ik een schets gebruikt en de stempelset plus Greetings Thinlits gecombineerd met het Schoolhouse DSP. De rondjes zijn uitgeponst met diverse Circle Punches.De Joyfold Card is de meesten van jullie denk ik wel bekend. Ik vind dit een superleuk model, niet moeilijk om te maken maar wel met een gaaf effect. De Note Tag Punch heb ik hier gebruikt om een tag te maken van Corrugated Paper (wit) De mini bloemetjes zijn uitgeponst met het bloemetje uit de Itty Bitty Accents Punch Pack


Kaartje gemaakt met een tag geponst met de Banner Triple Punch. De sterren zijn geponst met de Medium Star Punch.


En last but not least een doosje gemaakt met de Baker's Box Thinlits. Ik heb deze uit Whisper White Thick cardstock gestanst en daarna bestempeld met de bloemetjes en blaadjes die bij de Endless Thanks stempelset zitten. Het doosje is gesloten met een knijpertje. De embellishment op de voorkant is gemaakt met een Metallic Foil Doily (silver) de banner is gestempeld en daarop ik een een Greetings Thinlits uit Glimmer Paper silver gestanst.

*Leden van mijn Stampin'Club herkennen de voorbeelden waarschijnlijk vast wel, deze maand staat bij mij het fleurige Schoolhouse DSP plus de Endless Thanks Stampset in het warme zonnetje. Meer info over mijn Stempelclub/ Stampin'Club vind je helemaal bovenaan op mijn blog.


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge

Built for Free Using: My Stampin Blog

7 opmerkingen:

 1. Prachtig allemaal Inge, leuke kaarten en een supermooi doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Vind vooral de eerste helemaal gaaf van kleur. En de joyfold card is bij mij inmiddels favoriet. Zo leuk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste is echt heel gaaf Inge , mooie kleurencombi, en de tweede het modelletje is heel bruikbaar, en het doosje is geweldig....mooi allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goodness, I ADORE your creations for this week. WOW

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love all the details! Each project is amazing!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.