Pages

23 juli 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeelden zien gemaakt met de Stamp a Bag stempelset in combinatie met het Accessory Pack Tag A Bag en Tag A Bag Gift Bags Kraft.

Ik hou ervan cadeautjes met de post te versturen, en het hoeft helemaal niets "groots" te zijn. Het gaat om de gedachte en aandacht die je er in stopt. En... wie houdt er nou niet van een lekker stuk chocola wat ook nog eens gezellig is ingepakt.

Mijn eerst setje is gemaakt met een Tag A Bag Gift Bag Kraft, deze zakjes zijn neutraal en kun je helemaal naar eigen idee bestempelen. Ik heb dat gedaan met de rondjes stempel uit de Stamp A Bag stempelset en Soft Suede inkt


Het zakje heb ik verder versiert met tags uit het Accessory Pack Tag A Bag en een Tea Lace Doily. De houten tekst komt uit een setje Expressions Natural Elements en geeft het zakje gelijk wat dimensie.


het tweede setje is net wat anders van motief en kleursamenstelling, ook hier heb ik gestempeld met de Stamp A Bag stempelset en tags gebruikt uit het Accessory Pack Tag A Bag.


Bij elk zakje hoort natuurlijk ook een bijpassend kaartje om een persoonlijke boodschap op te schrijven. De Stamp A Bag set komt ook onwijs leuk op kaartjes uit en echt niet alleen op verpakkingen. (Ik heb hier een Whisper White Notecard gebruikt.)


Tweede kaartje met roze details. Beide zakjes zijn onderweg of al aangekomen. Ik hoop dat ze in de smaak vallen, letterlijk én figuurlijk ;o)
Het designpapier wat ik heb gebruikt is het prachtige English Garden DSP.


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

  1. such beautiful projects - as always. I'm so in love with your style ♥
    greetings from austria, renate

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er weer superleuk uit Ing....het is altijd leuk om post te ontvangen en deze zijn ook nog is heel lekker ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.