Pages

13 juli 2015

Makkelijke Maandag #51


Goedemorgen! Vandaag is het even kerst in Juli, nee ik moet er ook nog niet aan denken maar ik weet dat velen van jullie het hele jaar door aan de kerstkaart zijn. De leden van de Stampin'Club Cards Only kregen deze maand als Add On een pakketje met Season of Style Designer Journaling Tags. Voor slechts een paar euro kun je hier een heleboel leuke en originele kerstkaartjes mee maken, snel en simpel!


Basis voor alle kaartjes zijn de Whisper White Notecards and Envelopes. Voor het bovenstaande kaartje heb ik 2 kaartjes uit het pakketje gebruikt en zelf toegevoegd een hartje uit Glimmer Paper geponst plus de tekst.


Tweede kaartje is gemaakt met een aantal kaartjes uit het pakket, het olifantje vond ik te schattig om niet te gebruiken. Weet niet zo goed wat het met kerst te maken heeft maar vind 'm gewoon leuk :P
De tekst komt van de Nederlandse Sentimenten stempelset.


Kaartje drie is gemaakt met twee kaartjes uit het pakket. De tekst komt van de Merry Everything stempelset. Verder heb ik twee cirkels uitgestanst en wat touw onder de tekst geplakt.


Laagjes, ik ben er gek op! Veel laagjes dan ook op deze kaart, de tekst is gestempeld met een stempeltje uit de Merry Everything set.

Zo zie je maar het hoeft allemaal niet zo moeilijk, een set met 35 kaartjes kost slechts € 2,39 je kunt de set eventueel nog aanvullen met de Season of Style This and That Designer Stickers € 2,39

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (en makkelijke ;)) maandag!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk! Het klinkt inderdaad erg makkelijk met die kaartjes (en stickers)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel blij met het kerst-setje dat in mijn pakket zat deze week. Prachtig! Dank je. Ik ben voorlopig even heerlijk bezig.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet er ook nog niet aan denken ;) maar ze zijn SUperleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, dat zijn wel hele, erge, leuke kaartjes. Zo kerst, maar zo origineel. Ik moet denk ik maar vast gaat sparen....??!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.