Pages

20 juli 2015

Makkelijke Maandag #52


Hallo en goedemorgen! Makkelijke Maandag numero 52 is een feit en daarmee is het jaar rond. Een heel jaar lang heb ik jullie zo goed als elke maandag op een blogpostje getrakteerd. Jullie reacties waardeer ik altijd enorm en waren voor mij ook een stimulans om het jaar vol te maken. Want geloof mij, ook ik heb wel eens een inspiratiedip of last van ontbrekende MOJO of bleeeeh geen zin hahaha.

Mijn kaartje van vandaag is de laatste in de reeks Makkelijke Maandagen en gemaakt van een Whisper White Notecard. Ik heb een stencil uit het Happy Patterns Decorative Stencils gebruikt om de achtergrond te sponsen ( de stencilset is deze week in de aanbieding voor slechts € 5,25 ipv € 7,50!) De strookjes zijn restjes papier en de Hello tekst is uitgestanst met een tekstje van de Greetings Thinlits Dies. de 2 uitgeponste bloemetjes maken het geheel af. Op de envelop heb ik nogmaals een tekstje geplakt uitgestanst met dezelfde  thinlits als op de voorkant.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (en makkelijke;o)) maandag!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd is dit ook weer. Ik heb een jaar lang genoten van je makkelijke kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Time flies... Alweer één jaar.
  Het was leuk om de afgelopen maanden op maandag naar je makkelijke kaarten te mogen kijken.
  Veel vakantieplezier!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje alweer een jaar voorbij.....nr.52 is weer 'n toppertje! Dank je wel voor een jaar lang 'makkelijke' inspiratie! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje weer gemaakt. Tjee ik zal de makkelijke maandag wel gaan missen, was eigenlijk altijd wel eerste wat ik zocht tussen de blogposten. Maar snap het wel, het is ook altijd weer een verplichting en inderdaad is niet altijd even makkelijk om wat te verzinnen. Wil je wel bedanken voor alle inspiratie!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, he! Dit is toch niet de laatste? Ik ga deze post op maandag missen... Dat jaar ging veel te snel! Ik zou nog even doorgaan ;-)
  Je kaartje is net als alle andere op maandag (en andere dagen) prachtig! Heel eenvoudig, maar toch met allerlei kleine details en een typische Inge-stijl!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.