Pages

1 juli 2015

You Can Create It Juni

Hallo allemaal, vandaag de onthulling van de maandelijkse NL You Can Create It! envelop. En wat hebben we weer veel mooie inzendingen mogen ontvangen, geweldig en dank jullie wel! Het was deze maand geen makkelijk pakket, ook voor mij was het deze maand een hele bevalling. Toch hebben jullie stuk voor stuk prachtige en verschillende projecten gemaakt,wat een inspiratie! En wat kun je toch veel met alleen maar wat papier en stempels.

Het pakketje van deze maand bestaat uit:
3 stukjes cardstock in de kleuren Tip Top Taupe, Whisper White en Mint Macaron in de maten 2"x 6"geponst met de Banner Tripple Punch, 50 cm Whisper White Cotton Ribbon, 2 cm x 10,5 cm white vellum, en een stukje Sequin Trim Silver.Hieronder de uitwerkingen van Caro en mijzelf:


Ik heb zelf toegevoegd een basiskaart van Whisper White en een Tea Lace Paper Doily. Ik heb gestempeld met de I Think You're Great stempelset en geembosd met de Boho Chic embossingfolder.


Caro heeft ervoor gekozen om een Project Life Lay out te maken, superschattig met die kleine bloemetjes!

Nog meer inspiratie met dit pakketje? Klik dan gauw door naar onze duitse collega's Anja en Heike
Franse inspiratie bij Emilie en Marine
Engelse inspiratie bij Teri en Monica
Oostenrijkse inspiratie bij Claudia en RenĂ©e

Canadese inspiratie bij Jackie Bultje

In de maanden Juli en Augustus hebben Caro en ik vakantie betreft de You Can Create It! maar daarna in September gaan we weer in volle vaart verder. Je kunt je hiervoor al opgeven bij you.can.create.it.2015@gmail.com deze moet uiterlijk 5 september binnen zijn. Vermeld je naam, adres en eventueel een blog/FB url in de mail. Dank je wel :o)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne woensdag!
Inge

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.