Pages

6 augustus 2015

Stampin'UP! Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeelden zien gemaakt met de Happy Notes stempelset in combinatie met de Lots of Labels Framelits Dies.

Bundels, de Stampin'UP! catalogus staart er vol mee. Stempelsets in combinatie met Framelits of ponsen. In één koop een mooie set welke je voordeliger aan kunt schaffen als dat je de producten apart van elkaar besteld. En wie wil dat nu niet ;o)


De Happy Notes stempelset is een geweldige set stempels met allerlei teksten voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Mijn eerste creatie is een felicitatie kaart voor een pas gehuwd stel. In combinatie met de Lots Of Labels Framelits krijgt je kaart meteen een chique uitstraling helemaal als je de tekst embost met zilverkleurig embossingpoeder.


Mijn tweede kaartje is voor iemand die verhuist is naar een nieuw onderkomen. Ook hier heb ik weer de Happy Notes stempelset gecombineerd met de Lots of Labels Framelits.


En als laatste laat ik jullie zien dat je de Lots of Labels Framelits ook kunt gebruiken om een lang label te maken waartussen je een reepje of iets anders kunt verpakken. Uiteraard met weer een stempel van de Happy Notes stempelset.


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.