Pages

19 september 2015

4 Oktober Card Making Day Delft


Net als vorig jaar organiseren mijn vriendinnen Diana, Janneke, Carmen en ik een workshopdag om World Cardmaking Day te vieren. De initiatiefnemer van deze viering op de eerste zaterdag in oktober is inmiddels niet meer actief maar wij vieren het hoe dan ook onze hobby! 

Dit jaar knutselen wij op zondag 4 oktober. Deze dag zal in het teken staan van diverse technieken. Wij verzorgen ieder een workshop met een techniek. Je doet dus 4 workshops volgens een roulatie systeem in groepen van maximaal 10 personen. Tijdens de workshops staat telkens een andere techniek centraal waarbij je meerdere kaarten maakt. 

De Workshops

Inge: ‘Watercoloring’
Ik laat een aantal mogelijkheden zien met onze Classic Stampin'Pads en de Reinkers . We gaan kliederen met de inktjes, spritzer en penseel en maken drie kaarten. Kleine sneak peeks kun je hierboven zien. Kaartje 1 we gaan kleuren met inkt en maken een lief babykaartje. Kaartje twee inkt, spritzers en veertjes. Kaartje drie, ik laat je zien hoe je op een hele makkelijke en leuke manier om met de inkt je eigen designpapier te maken.

Janneke: ‘Clean and Simple’
Je maakt meerdere projecten met een minimum aan versieringen, strakke lijnen en ‘witte’ ruimte (die ook best een kleurtje mag hebben). Wat we gaan maken blijft nog even een verassing, maar je kunt er van uitgaan dat je naar huis gaat met een leuk pakket Clean & Simple kaartjes.

Carmen: ‘Two Step Stampin’
Bij deze workshop gaan we kaartjes maken met afbeeldingen die zijn opgebouwd uit 2 of meerdere onderdelen. Na het oefenen van het principe maken we een 3 kaartjes in verschillende thema’s.

Diana: ‘Embossing’

Bij de workshop van Diana ga je aan de slag met een heatgun en embossingpoeder. Voeg wat ‘bling’ toe aan je winterkaart of ontdek deze techniek in combinatie met andere technieken.


Locatie: Westplantsoen 71, 2613GK in Delft (Gratis parkeren op zondag!)
Tijden: van 10.00 – 16.30 uur
Kosten: €39,95 inclusief gebruik materialen en workshopkits (zelf basismaterialen zoals lijm, trimmer, schaartje meenemen)
Lunch optioneel voor €5.

Meer informatie is op te vragen via mail: caringforstamps@gmail.com

Je kunt je t/m 25 september opgeven door een mail te sturen naar: wcmddelft@gmail.com.

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.