Pages

17 september 2015

Stampin'Up Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeelden zien gemaakt met de  A Little Something en/of Cheer All Year stempelset in combinatie met de Square Pillow Box Thinlits Dies.

De Square Pillow Box Thinlits Dies is met recht een hit uit de seizoenscatalogus, je ziet dit doosje in allerlei variaties voorbij komen. Ik heb ervoor gekozen het doosje iets groter te maken als de originele Thinlits Dies 'm uitstanst.
Je stanst hiervoor het doosje vier keer uit. In dit geval 2 keer uit Kraft en twee keer uit Whisper White cardstock. Je plakt ze simpelweg aan elkaar, piece of cake, daarna verberg je de aanhechting door een strook papier om het doosje heen te vouwen.

Beide doosjes heb ik versierd met een tag en een tekst van de Expressions Natural Elements, De veertjes heb ik gestempeld met de veertjes stempel uit de Cheer All Year stempelset. Zoals de naam al zegt met afbeeldingen voor het hele jaar ;o)


Het tweede doosje is op dezelfde manier gemaakt maar nu met een kerstthema, kerstboompje komt van de Cheer All Year stempelset. Klaar om te vullen!


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.