Pages

24 september 2015

Stampin'Up Artisan Bloghop


Hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze donderdag laten we jullie allemaal voorbeelden zien gemaakt met de stempelset Among The Branches al dan niet in combinatie met de Woodland Thief Embossingfolder.

Kaartje is gemaakt met als basis Whsiper White Thick Cardstock. Hierop heb ik wat kleine blaadjes gestempeld met stempeltjes uit de Among The Branches stempelset en wat spettertjes met de spetter stempel uit de Gorgeous Grunge stempelset. De mooie tekst komt ook uit de Among The Branches en is gestempeld met groen en uitgestanst met een circle punch. De blaadjes zijn gestanst met de Leaflets Framelits. De grappige houten embellishements zijn de Into The Woods Elements


Bijgaand een verpakking om een lekkere reep in te doen. Ik heb hiervoor een doosje gemaakt van Whisper White Thick cardstock en deze beplakt met diverse printjes uit het Into the Woods DSP in combinatie met het bijpassende Cardstock Assortment Pack Into the Woods. Verder komt de versiering die ik op het kaartje heb gemaakt weer terug op het doosje zodat je een setje krijgt.  Hup klaar, kan zo met de post mee!(naar mijn kleine zusje sssst)


Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy!

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog

12 opmerkingen:

 1. I love these projects and the color combo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I LOVE the falling leaves on the card, and the chocolate package is fantastic!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige herfstkaart, ik vind 'm super in deze kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WoW! Prachtige herfstkaart! Mooie kleurencombinatie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ai, jai, jai wat is dit een prachtige kaart en doosje. Ik blijf mij verbazen wat je met weinig, zo`n mooi resultaat krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jouw zusje boft maar! Zowel met de verpakking als met de inhoud ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.