Pages

1 november 2015

You Can Create It Oktober

Hallo allemaal, vandaag de onthulling van de maandelijkse NL You Can Create It! envelop. En wat hebben we weer  mooie inzendingen mogen ontvangen, geweldig en dank jullie wel! Het was deze maand een herfstig pakketje. Inspiratie genoeg met al die prachtige kleurtjes buiten!

Het pakketje van deze maand bestaat uit:
3 verschillende kleurtjes cardstock, Into the Woods Elements, een stukje Into the Woods Cotton Ribbon, een basis van Whsiper White cardstock en een half vel Into The Woods DSP


Hieronder de uitwerkingen van Caro en mijzelf


Herfstig setje :o)


Ik heb ervoor gekozen om het DSP te gebruiken om een leuk doosje te maken met de Baker's Box Thinlits Dies. Het leuke nootje is gestempeld met de Acorny Thank You stempelset in combinatie met de Acorn Builder Punch.


Caro heeft een schattige kaartje gemaakt in combinatie met een leuke kadoverpakking,enig!!!


Nog meer inspiratie met dit pakketje? Klik dan gauw door naar onze duitse collega's Anja en Heike
Franse inspiratie bij Emilie en Marine
Engelse inspiratie bij Teri en Monica
Oostenrijkse inspiratie bij Claudia en RenĂ©e

Canadese inspiratie bij Jackie Bultje

Ook een keer zo'n gezellige envelop ontvangen? Je kunt je hiervoor al opgeven bij you.can.create.it.2015@gmail.com deze moet uiterlijk 5 november binnen zijn. Vermeld je naam, adres en eventueel een blog/FB url in de mail. Dank je wel :o)

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag!
Inge

2 opmerkingen:

  1. You can create it is bij mij een beetje in de vergeethoek geraakt. Bij jou duidelijk niet. Wat een gave kaarten heb jij met de spulletjes gemaakt. Het doosje is ook super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.