Pages

1 december 2015

You Can Create It! November


Hallo allemaal, vandaag de onthulling van de maandelijkse NL You Can Create It! envelop. En wat hebben we weer super mooie inzendingen gekregen gemaakt met het kerst pakketje, geweldig en dank jullie wel! Stuk voor stuk verschillende projecten maar toch gemaakt met dezelfde materialen, wat een inspiratie! En wat kun je toch veel met alleen maar wat papier en stempels!

Het basispakketje van deze maand bestaat uit:


Kerst all over dus!
Onderstaand de creaties van Caro en mijzelf


Ik heb de Smoky Slate basis gebruikt om een kaartje te maken met hierop het mooie kerstpapier en het vel Mint Macaron heb ik geembost. De tag is bestempeld met een stempel uit de Merry Everything set.

Caro:Lian Gerrits


Mary Couwenberg


Diana Mackenbach
Wil je inzendingen beter bekijken, dat kan in veel gevallen! Klik dan even door op de naam en je komt vanzelf op de persoonlijke pagina van die persoon.
Staat jouw kaartje er niet bij maar heb je deze wel op tijd ingezonden, mail mij dan even dan zorg ik dat het kaartje/projectje er alsnog bij komt te staan( inge.groot@hotmail.com )

Superleuke en mooie creaties allemaal! Bij Caro kun je het oproepje vinden voor December, doe je ook mee? Dit is tevens onze laatste You Can Create It maand.Nog meer inspiratie met dit pakketje? Klik dan gauw door naar onze duitse collega's Anja en Heike
Franse inspiratie bij Emilie en Marine
Engelse inspiratie bij Teri en MonicaClaudia Bugl


Renée Eckhardt
Oostenrijkse inspiratie bij Claudia en Renée

Canadese inspiratie bij Jackie Bultje
Groetjes en een hele fijne dinsdag!
Inge

1 opmerking:

  1. Prachtig weer die van jou! Ik heb de envelop nog liggen. Ga er zeker nog iets moois van proberen te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.