Pages

11 januari 2016

Sunburst Sayings en Sale-A-Bration


Goedemorgen! Vandaag een kaartje ge├»nspireerd door mijn Artisan teamie Krista die weer ge├»nspireerd werd door Kimberly Van Diepen. Geweldig hoe je elkaar kunt helpen als je even in een insipratiedipje zit! Met Sale-A-Bration in volle gang een kaartje met het mooie Wildflower Fields DSP, dit kun je niet kopen maar wel GRATIS krijgen bij een bestelling van € 60 of meer! Ik heb het papier gecombineerd met de Sunburst Sayings stempelset. Het supergrappige en leuke uitvouwbare balletje is een nieuw item in de Voorjaar/Zomer catalogus Honeycomb Embellishments.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag,
Inge

5 opmerkingen:

 1. Heb even bij Krista en Kimberly gekeken. Kan er niets aan doen, maar ik vind die van jou echt het mooist! Wel fijn om te zien dat jij je inspiratie ook weleens elders vandaan moet halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoe je wel weer je eigen ding hebt gemaakt na je inspiratie! Hele leuke opmaak met de cirkels en het bolletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt er ook een leuk versie van gemaakt Inge, leuk om het papier eens te zien, de catalogus brengt mij steeds aan het twijfelen, ik ben nu overtuigd, dat ik het papier ook graag wil hebben. Leuk om te horen waar je je inspiratie zoal vandaan haalt. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik heb even bij de andere twee gekeken en ben het helemaal eens met Ellen! De jouwe is de mooiste, prachtig gewoon!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.